Chat with us, powered by LiveChat

Επιλέξτε χώρα και γλώσσα:

Close Icon

TopFX attended the Smart Vision Investment Expo 2021 in Cairo as a Silver Sponsor

05/11/20212 mins. read

News Image

TopFX has recently taken part in one of the largest Expos of the Financial Markets, Investment companies, and Traders in the Middle East: Smart Vision Investment Expo - Egypt 2021 - Fourth Edition

The exhibition was a great opportunity for networking and further expansion within the Egyptian market. Egypt's population is over 100 million people and the economic growth in the past years is unparalleled. According to the organisers, the Egyptian market contains more than 2 million traders in financial markets of all kinds.

We are so honored and thankful that we had received the "Best Retail Forex Broker" Award, during a magnificent ceremony on the last night of the event. We are looking forward to many more years of excellence and success!

Alex Katsaros (CEO) while receiving the "Best Retail Forex Broker" Award

Alex Katsaros (CEO) & Kareem El Geresy (Head of Global Sales)

Our great team was standing at Booth: G2 during the Smart Vision Investment Expo, which took place on the 25th - 26th October 2021, at Hilton Heliopolis Hotel in Cairo, Egypt. Our company was represented by our CEO, Alex Katsaros and our Head of Global Sales, Kareem El Geresy.

Kareem El Geresy (Head of Global Sales) at our Booth G2

During the  Smart Vision Investment Expo - Egypt 2021, our team has given their best meeting with clients, exchanging ideas and answering questions. These 2 days (October 25-26) were full of unique face-to-face meetings with clients & partners.

TopFX CEO, Alex Katsaros, attended a group discussion about: "The future of Gold & commodity markets in the world" sharing TopFX's targets and future goals. He has also given a presentation on the hot topic of Mobile Copy Trading.

During the panel discussion

Alex Katsaros (CEO) during the presentation of Mobile Copy Trading

We would like to share our appreciation to everyone who passed by our booth, as well as the expo’s organisers for delivering such a great event. We can't wait to attend the upcoming expos of this year!

Our team will keep enhancing our product offering so that we provide real value and a competitive advantage to any client who searched for our solutions.

Γιατί να επιλέξετε την TopFX
10-years
13+ Χρόνια

παρουσία στον κλάδο ως πάροχος ρευστότητας

Spreads
Spread
από 0,0 pip

και αξιόπιστη εκτέλεση

Segregated
Διαχωρισμός

των κεφαλαίων των πελατών

First-class
Πρώτης τάξεως

υποστήριξη πελατών

Ανοίξτε τον live λογαριασμό σας σε 3 βήματα
Βήμα 1

Συμπληρώστε την εγγραφή
φόρμα και κάντε κλικ στο
"Δημιουργία λογαριασμού".

Βήμα 2

Μόλις βρεθείτε στην ασφαλή περιοχή του πελάτη, προχωρήστε στην αποστολή της Απόδειξης Ταυτότητας και της Απόδειξης Διαμονής σας.

Βήμα 3

Όταν εγκριθεί ο live λογαριασμός σας, μπορείτε να καταθέσετε χρήματα και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές στην πλατφόρμα της επιλογής σας!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Ο ιστότοπος που βλέπετε τώρα λειτουργεί από την TopFX Global Ltd, μια οντότητα που ρυθμίζεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSA) των Σεϋχελλών με άδεια διαπραγμάτευσης κινητών αξιών αριθ. SD037, η οποία δεν είναι εγκατεστημένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε ρυθμίζεται από εθνική αρμόδια αρχή της ΕΕ.

Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε, επιβεβαιώστε ότι η απόφασή σας θα γίνει με δική σας αποκλειστική πρωτοβουλία και ότι δεν έχει γίνει καμία προτροπή από την TopFX ή οποιαδήποτε άλλη οντότητα του Ομίλου.

Μην εμφανίσετε ξανά αυτό το μήνυμα

Διαχείριση προτιμήσεων

• Απαραίτητα