Chat with us, powered by LiveChat

Wybierz kraj i język:

Close Icon

TopFX participated in the Forex Expo Dubai 2021 as a Silver Sponsor

18/10/20212 mins. read

News Image

TopFX has recently participated in one of the largest Expos for Forex Professionals & FX Trading Businesses: The Forex Expo Dubai 2021.

Forex Dubai Expo is known as the leading event for the trading industry community in the Middle East.

Bringing together asset managers, top-tier retail brokers, and fintech startups, the Expo’s mission was to provide a platform combining unmatched business opportunities, hands-on insight by market leaders, and networking with a twist.

During the Forex Expo Dubai 2021, our team experienced unique networking opportunities, speaker sessions.

Alex Katsaros (CEO), Kareem El Geresy (Head of Global Sales) & Omar Al-Janabi (MENA Regional Manager).

Our great team was standing in Booth No.87, during the iFX Expo International 2021. The exhibition took place on the 29th - 30th of September 2021 and our company was represented by our CEO, Alex Katsaros, our Head of Global Sales, Kareem El Geresy, and our MENA Regional Manager, Omar Al-Janabi.

Our exceptional team has given their best meeting with clients, exchanging ideas, and answering questions. These 2 days were full of unique experiences and great face-to-face meetings with clients & partners.

TopFX CEO, Alex Katsaros, has given a presentation on the hot topic of Mobile Copy Trading and he was interviewed by the expo team on TopFX's targets & future goals.

Our MENA Regional Manager, Omal Al-Janabi, provided more details regarding TopFX benefits and the easy steps of creating a new account at TopFX.

We would like to express our appreciation to everyone who passed by our booth, as well as the expo’s organisers for delivering such an exceptional event. We can't wait to attend the upcoming expos of this year!

Our team will keep enhancing our product offering so that we provide real value and a competitive advantage to any client who searched for our solutions.

Dlaczego TopFX
10-years
13+ lat

obecności w branży
jako dostawca płynności

Spreads
Spready
od 0.0 pipsów

i rzetelna realizacja

Segregated
Segregowane

środki klientów

First-class
Najwyższej klasy

obsługa klienta

WAŻNE

Strona internetowa, którą właśnie oglądasz, jest obsługiwana przez TopFX Global Ltd, podmiot regulowany przez Financial Services Authority (FSA) z Seszeli z licencją Securities Dealer License nr SD037, który nie jest założony w Unii Europejskiej, ani nie jest regulowany przez adekwatny krajowy organ w ramach Unii Europejskiej.

Jeśli chcesz kontynuować, potwierdź, że Twoja decyzja będzie podjęta z własnej indywidualnej inicjatywy oraz, że nie miało miejsca nakłanianie ze strony TopFX ani żadnego innego podmiotu z Grupy.

Nie pokazuj tej wiadomości ponownie

Zarządzaj Preferencjami

• Niezbędne